Om oss → Våra konsulter

Våra konsulter & Samarbetspartners – vi är ett team

Konsulter

Christine Ambell
ambell[at]mytomorrow.se
Christine har ett ständigt växande engagemang inom hållbar utveckling. Christine är en nyfiken, kreativ och analytisk person som älskar att se andra människor växa med sin passion och vilja att göra världen lite bättre. Hon är utbildad civilingenjör i bioteknik på Kungliga Tekniska Högskolan i Stockholm och har en lång rad av engagemang bakom och framför sig.
View Christine Ambell's LinkedIn profileView Christine Ambell’s profile

Samarbetspartners

För att bredda våra erbjudanden  och arbetskapacitet samarbetar My Tomorrow med unga samhällsentreprenörer som också brinner för hållbar utveckling.

Jessica Dymén Konsult
Jessica Dymén är samhällsentreprenören som inriktar sig på socialt ansvarstagande och att bygga broar mellan den ideella och kommersiella sektorn. Det är lätt att ta Jessica för en affärskvinna som gillar att hitta nya vägar för att lösa samhällsproblem, till exempel MyDreamNow. Hon är strukturerad att arbeta med och en person att lita på.

Trinambai Consult
Niklas Hill på Trinambai konsult är samhällsentreprenören som brinner för en bättre värld. Nyligen lanserade Trinambai bokenMedlemsmodellensom kommer helt rätt i tid då former för medlemsrekrytering förändras.

Viveco miljökonsult
Energiknippet Vivi Pietik kan få vem som helst att gå igång på miljöfrågor. Hon arbetar med  att sprida miljökunskap, är en höjdare på miljödiplomering och genomför miljörevisioner. Hon har en bakgrund inom scouterna som gör henne till en tydlig ledare med ett stort nätverk.