Dessa fredagskvällar

with No Comments

Nu händer det igen. Efter en bra jobbvecka och kommande arbeten i november så sitter jag, på kontoret, kl 18.00 en fredagkväll och vill verkligen inte stänga ned. Jag vet att jag borde, jag vet att man måste ta helg för att kunna jobba “hållbart” och jag vet att det ser illa ut när man skickar mail kl 18 eller senare på kvällen. Men just nu, just den här timmen, har jag ett riktigt skönt arbetsflöde.

Så var det inte under studietiden, när det var helg, då var det fest, träffa människor, vänner eller att göra något galet. Inte visste jag att det var såhär spännande att arbeta som konsult inom hållbar utveckling och så svårt att sluta en fredagskväll.

Jag upplever att My Tomorrow consulting, just nu har riktiga drömkunder och jag vill verkligen kunna leverera till dessa. Jag känner ingen press att jag “måste”, istället “vill” jag göra rätt, jag vill leverera. Det kommer nämligen betyda mycket för andra.

Det är inte direkt den känslan jag upplevde som student, då var det mer, att om jag gjorde “rätt”, om jag levererade, då skulle jag vara bättre än andra och jag skulle kunna visa att jag kunde något, för det skulle vara bra i framtiden. Det var kanske därför jag älskade projekt som var baserade på verkliga fall eller att jag helt enkelt blev studentaktiv med siktet på att få ingenjörsutbildningen mer hållbar.

Förutom att My Tomorrow har underbart härliga projekt just nu, så kommer My Tomorrow att ombildas till Aktiebolag inom kort och jag hoppas även på en mycket duktig och engagerad praktikant, vid namn Sara som ska se till att My Tomorrow kan växa ännu mer.

Tur att det finns människor ber en ta helg för att gå AW. För även om det är såhär superkul att jobba. Så behöver även jag lite perspektiv och då kan det krävas en ledig helg.

Trevlig helg!

/Christine